Archiv 2015


Nejlepší atletické výkony TJ Jiskra Humpolec 2015

Vloženo 16.11.2015

Zde najdete nejlepší atletické výkony TJ Jiskra Humpolec podle jednotlivých kategorí.



Největší úspěchy atletů TJ Jiskra 2015

Vloženo 16.11.2015

Zde najdete největší úspěchy atletů TJ Jiskra Humpolec 2015.



Výsledky 6.kola Běžeckého poháru Vysočiny

Vloženo 26.10.2015

Dne 25.10.2015 se na autokrosovém závodišti v Humpolci uskutečnil přespolní běh jako součást 6.kola BP Vysočiny. Na start se postavilo celkem 99 závodníků z devíti atletických oddílů kraje +4měst a obcí (Humpolec, Praha, Polná,Sirákov). Opět výborně si vedl náš atletický oddíl ,který získal celkem 11 medailí. Zlato : Vápeníková Kateřina, Bunda Dominik, Blaha Jiří, Urbanová Lucie. Stříbro : Amcha Štěpán, Šimek Daniel, Slavík Jiří. Bronz : Kašparová Natálie, Jirák Vojtěch, Šimáček Marek, Dočkal Daniel. Blahopřejeme nejlepším a děkujeme za účast všem našim závodníkům, kteří přišli reprezentovat náš pořadající oddíl. Škoda, že nenašli cestu na závodiště naši další atleti, když tento podnik probíhal" doma".


Výsledky KP v přespolním běhu

Vloženo 18.10.2015

V sobotu 17.10.2015 se konal v Jihlavě KP v přespolním běhu a naši mladí atleti dali o sobě opět vědět, tři medailová umístění jsou toho důkazem. Titul krajského přeborníka získal mladší žák - Jiří Blaha, druhé místo patří Dominiku Bundovi v kategorii přípravky mladší a třetí místo přidal Daniel Šimek v kategorii starších žáků. Dobře si vedli další naši závodníci st. žákyně - Lucka Urbanová - 5.místo, starší žák Vojta Jaroš - 7.místo, starší přípravka Karolína Bundová také 7.místo.
Kompletní výsledky KP v přespolním běhu najdete na web stránkách KAS Vysočina.

Běžecký pohár Vysočiny bude zakončen u nás v Humpolci v neděli 25.10.2015 na autokrosovém závodišti od 10 hod.
Na start zveme tímto všechny naše atlety .


Upozornění

Vloženo 14.10.2015

Od 15.10. 2015 budou probíhat tréninky v hale.
Rozpis :
pondělí hala + tělocvična TJ Jiskra od 15 hodin
úterý - tělocvična ČZA Humpolec od 16 hodin
čtvrtek - hala TJ Jiskra od 15 hodin
Zahájení tréninků v tělocvičně Gy Humpolec Vám oznámí trenéři Lad. Jaroš a ZD. Šimek.


KP v přespolním běhu

Vloženo 14.10.2015

V neděli 18.10. 2015 se běží v Jihlavě KP v přespolním běhu . Poslední 5.kolo BP Vysočiny se běží v neděli 25.10.2015 u nás v Humpolci na autokrosovém závodišti. Bližší informace podají trenéři.


"Běžecký pohár" Vysočiny

Vloženo 14.10.2015

V neděli 11.10.2015 pokračoval 4.kolem "Běžecký pohár" Vysočiny v Chotěboři. Ze čtyř našich účastníků si nejlépe vedl Daniel Dočekal, který zvítězil v kategorii přípravky starší. Jiří Blaha si doběhl pro 2.místo v kategorii mladšího žactva, starší žákyně Lucka Urbanová obsadila 4.místo, Daniel Šimek skončil na 5. místě. (výsledkyna najdete na web stránkách KAS Vysočina.


32.ročník Bernard Cupu

Vloženo 9.10.2015

Ve středu 7.10. 2015 se na našem atletickém hřišti konal 32.ročník Bernard Cupu.

Celkové výsledky



Mezinárodní závody v Eggenfeldenu

Vloženo 6.10.2015

Ve dnech 3.-4.října 2015 se zúčastnil výběr kraje Vysočina mezinárodních závodů v Eggenfeldenu (Dolní Bavorsko). Náš oddíl úspěšně reprezentoval v současnosti nejlepší diskař kraje Vysočina - kategorie st.žactva Jakub Eliáš chlapec z DD Humpolec, který si na těchto závodech vytvořil osobní rekord a svými 5 body přispěl k celkově třetímu místu kraje Vysočina. Kromě tohoto kraje startovala družstva Dolního Bavorska, Dolního Rakouska, Horního Rakouska a Jižních Čech.
Jakube, děkujeme Ti za vzornou reprezentaci oddílu atletiky i města Humpolce a přejeme hodně dalších úspěchů v kategorii dorostu.
Výsledky i foto najdete na webu KAS Vysočina.


Závod přípravek v Jihlavě

Vloženo 29.9.2015

Poslední závod přípravek v letošní atletické sezóně proběhl v neděli 27.9.2015 v Jihlavě. Nepochopitelně, pořadatelé změnili disciplíny,což určitě některé závodníky zaskočilo. I přes tento fakt, si vedli naše mladé atletické naděje velmi úspěšně. Mezi nejlepší naše závodníky patřila Lenka Krejčí, která v kategorii mladších dívek nenašla přemožitelku a zaslouženě zvítězila v konkurenci 40 závodnic. V prvé desítce ještě skončili Katka Vápeníková, Elen Holendová a Natálie Kašparová. V kategorii mladších chlapců se dostal na stupínek vítězů Dominik Bunda, který obsadil pěkné 3.místo.
Další mladí závodníci skončili v druhé a třetí desítce. Starší dívky - Zuzka Kopicová i její "stín" Veronika Prokůpková obsadili slušné 7.a 8.místo, další naše závodnice skončili v druhé desítce. Starší hoši - Milan Kvasnička, Jakub Paclík a Tomáš Vincenc se v konkurenci 27 závodníků podělili o 6.7.a 9.místo, což je trochu za očekáváním.
Výborné výkony tentokrát předvedli naše dobře secvičené štafety - dívky mladší, hoši starší - obsadili prvé místo v konkurenci 8 štafet. Dívky starší si doběhli pro 3.místo. O jednu desetinu horším časem zůstali těsně pod stupněm vítězů hoši mladší. Trenérky Radka Brůnová, Iva Podlipská a Jarka Nousková děkují všem dětem za snahu a vzorný přístup k reprezentaci oddílu TJ Jiskra Humpolec v sezóně 2015.

Nyní čekají závodníky přespolní běhy a tradiční Podzimní běh" Bernard cup 2015", který se běží ve středu 7.října 2015 od 16 hod.na atletickém stadionu.


Mezikrajové pětiutkání v Olomouci

Vloženo 29.9.2015

V neděli 27.9.2015 se uskutečnilo mezikrajové pětiutkání mladšího žactva v Olomouci. Ani tam se neztratil náš současně nejlepší atlet Jirka Blaha, který připsal na konto družstva kraje Vysočina nejvíce bodů (60m,dálka). Společně reprezetovali s Davidem Pokorným kraj Vysočina i ve štafetě - 8x100m( 4 chlapci,4 děvčata), která skončila třetí. MK poz..Výsledky obou soutěží najdete na web.stránkách KAS Vysočina.


Školení rozhodčích

Vloženo 22.9.2015

Školení atletických rozhodčí 3.třídy se uskuteční v Pacově-14.11.2015 v 9,30 hod.


Vynikající úspěch mladších žáků v KPD

Vloženo 20.9.2015

Ve finále KPD mladšího žactva, které se konalo 19.9.2015 v Třebíči opět "zazářil" Jirka Blaha, který celkově zvítězil v pětiboji výkonem 2064 b. Další vynikající umístění zaznamenal David Pokorný, který skončil na třetím místě. Po svém zranění opět nastoupil Matěj Záhorský, jeho výkon tentokrát stačil jen na umístění v druhé desítce. Jediná ml.žákyně Kristýna Krejčí skončila v třetí desítce závodnic.
V soutěži družstev obsadili ml.žáci Jiskry Humpolec celkové třetí místo za Jihlavou a Třebíčí.
Mladší žákyně skončily na posledním 7.místě.
Jiří Blaha nejlepší atlet Vysočiny v kategorii mladšího žactva si vybojoval účast v mezikrajovém pětiutkání mladších žáků, které se uskuteční v Olomouci v neděli 27.9.2015. Bude reprezentovat kraj Vysočina ve skoku dalekém a běhu na 60 m.
Blahopřejeme a děkujeme za vzornou reprezentaci našeho atletického oddílu TJ Jiskra Humpolec.
Děkujeme i trenérům mladšího žactva Zdeňku Šimkovi a Ladislavu Jarošovi za jejich obětavou práci při přípravě svých svěřenců v atletické sezóně 2015.
(Výsledky najdete na webu KAS a ČAS.)

Další úspěch zaznamenal i Jakub Eliáš (kategorie starší žactvo), který bude reprezentovat kraj Vysočina v hodu diskem v mezinárodním pětiutkání v Bavorsku (3.- 4.10.2015). Jakub je druhým odchovancem DD Humpolec, kterému se dostalo této pocty (v loňském roce se tohoto pětiutkání zúčastnil Matěj Pekárek). Oba dva chlapci jsou členy atletického oddílu TJ Jiskra Humpolec. Každý, kdo má trochu talentu a hlavně zájem trénovat a jezdit na závody se může prosadit. Výše uvedení jsou toho příkladem.


Úspěšný atletický víkend mají za sebou mladí humpolečtí atleti

Vloženo 16.9.2015

V sobotu 12.9.2015 si na závodech krajské soutěže přípravek v Pacově, velmi zdatně vedli mladé atletické naděje. Pod vedením R.Brůnové, I.Podlipské a J. Nouskové (nové trenérky) přivezli celkem 7 medailí : čtyři stříbrné-štafeta ml.hoši,Bunda Dominik (nová naděje-ml.hoši),štafeta st.hoši,Krejčí Lenka-ml.dívky, tři bronzové-Kvasnička Milan-st.hoši, Holendová Elen-ml.dívky, štafeta st.dívky + dalších několik pěkných umístění v první desítce. Za to jim všem patří náš dík.
V neděli 13.9.2015 proběhlo na našem atletickém stadionu TJ Jiskra Humpolec 4.kolo KPD ml.žactva.
Přes menší účast všech zúčastněných družstev (6) proběhla soutěž v atletickém čtyřboji (60m,koule,výška 150m) + štafeta 4x60m k spokojenosti všech závodníků, za což patří dík pořadatelům AO i všem rozhodčím a pomocníkům z řad rodičů. Domácí závodníci, zejména kategorie mladších žáků plně využli domácí prostředí a získali tři umístění na stupních vítězů. Dominoval opět náš nejlepší závodník Jirka Blaha (první-60m,150m, koule 3kg, druhý -výška) celkově 1563 bodů. Ve skvělém světle se představil i David Pokorný, který celkovým součtem 1230 bodů skončil na výborném 2. místě. Druhé místo vybojovala i štafeta na 4x60m (Pokorný, Paclík, Vincenc, Blaha). S nástrahami čtyřboje se obstojně vypořádali i "nováčci"(Milan Kvasnička, Tomáš Vincenc, Jakub Paclík, Zuzka Kopicová), kterým jsme dali jako budoucím nadějím této kategorie příležitost. Škoda, že další nominovaná děvčata se omluvila, takže dívky mladší nemohli postavit štafetu. Karolína Horká i Ester Kvasničková předvedli své maximum, což stačilo tentokrát, jen na umístění v druhé desítce startujících.
Děkujeme děvčata a chlapci a počítáme s vámi opět v sobotu 19.9.2015, kdy se v Třebíčí uskuteční poslední závod - finále KPD mladšího žactva. Bližší informace obdržíte u svých trenérů.
Výsledky 4.kola KPD ml.žactva z 13.9.2015 najdete na web stránkách KAS nebo ČAS.
Zde najdete kompletní výsledky


Atletické zamyšlení

Vloženo 6.9.2015

Z KP jednotlivců mladšího a staršího žactva, který se konal 6.9.2015 se tentokrát uskutečnil opět bez naší účasti. Je to velká škoda především pro ty, kteří mají šanci se umístit na předních místech v jednotlivých disciplínách. Na co vlastně chodí do dobrovolného sdružení AO TJ Jiskra Humpolec chlapci a děvčata, když nemají zájem jezdit na 6-8 závodů za celou sezónu? Zamyslete se vážení rodiče na tím, že berete chuť trénovat, těm zbývajícím trenérům. Náš AO má letos 35.let od svého založení, takže by si určitě zasloužil lepší přístup nás všech, včetně trenérů, kteří už pomalu přestávají zvládat příliv nových členů.
Atletika v Humpolci má ideální podmínky na stadionu i v hale, které nám ostatní oddíly závidí, ale je třeba dát příležitost těm, kteří ji opravdu chtějí dělat. Pro ostatní je k dispozici středisko volného času při ZŠ Hradská a ZŠ Hálkova.

Atletický oddíl TJ Jiskra Humpolec hledá.dospělé osoby, které by se chtěli věnovat tréninku přípravky.
Podmínkou je věk 18 let, členství v AO, absolvování školení trenérů atletické přípravky. Jinač bychom museli udělat pro nové adepty přípravky - prověrky jejich pohybových a fyzických schopností.
MK

Poz.: Výsledky KP žactva na webu ČAS nebo KAS.



Zahájení tréninků přípravky

Vloženo 27.8.2015

Začátek tréninků přípravky je ve čtvrtek 3.9. od 15hod., dále pak v pondělí 7.9. od 15,30hod., dál 10.9.,12.9-závody,dále tréninky každé pondělí a čtvrtek.
- mladší žactvo tréninky od 31.8. každé pondělí a středu od 16,00hod na stadionu.




Atletické závody září - říjen 2015

Vloženo 15.8.2015

POZVÁNKA NA ATLETICKÉ ZÁVODY V ZÁŘÍ-ŘÍJNU 2015




3.kolo KPD.

Vloženo 28.6.2015

V sobotu 27.6.2015 skončila 3.kolem KPD staršího žactva a dorostu pro náš oddíl jarní část atletické sezóny 2015. Minivýprava v počtu 3 závodníků kategorie staršího žactva (Lucie Urbanová, Jakub Eliáš a Vojta Jaroš) pod vedením Jirky Slavíka si vedla víc než skvěle. Jakub Eliáš dokázal získat pro družstvo celkem 24 bodů (disk - 1.místo, kladivo - 2.místo, 60m - 7.místo), Vojta Jaroš - 13 bodů (800m - 4.místo, 200m př.5.místo), čímž dokázali udržet ve dvou 4.místo v soutěži st.žáků před podzimní částí sezóny. Samotná Lucka Urbanová si vedla výborně(v běhu na 800m - 3.místo, v dálce a běhu na 200m př. - 9.místo).Všem třem závodníkům patří naše poděkování za vzornou reprezentaci oddílu TJ Jiskra Humpolec. Dorostenci opět svým přístupem zklamali, neboť žádný z nich, nenašel odvahu řádně se omluvit, až na jednoho( Matěj Pekárek ), který reprezentoval svůj DD Humpolec na mezinárodních závodech DD v Ostravě. Dorostenci máte nyní dva měsíce na rozhodnutí, zda chcete dál náš oddíl atletiky reprezentovat, či definitivně skončit. Kompletní výsledky 3.kola KPD st.žactva a dorostu najdete na webu KAS a ČAS.
Hezké prožití letošních prázdnin a na shledanou opět poslední týden v srpnu na atletickém stadionu při tréninku na podzimní část sezony . MK


3.kolo KP přípravek.

Vloženo 25.6.2015

V neděli 21.6. se konalo 3.kolo Krajského přeboru přípravek na našem domovském stadionu. Přijela více než stovka malých atletů z Jihlavy, Třebíče, Velkého Meziříčí, Bystřice n/Pernštejnem a Havlíčkova Brodu. I přes problémy s počítačovou technikou závody proběhly, počasí se vydařilo a naši atleti se předvedli v plné parádě. Medailisté: hst.Tomáš Vincenc - 1.místo, Milan Kvasnička - 2.místo, dml. Lenka Krejčí - 1.místo a Elen Holendová - 3.místo. Štafety: 1.Vincenc, Kvasnička, Šindler, Paclík, 3.Šimáček, Jirák, Dvořák, Festa, 2.Krejčí, Kotenová, Nováková, Holendová, 3.Kopicová, Prokůpková, Mužíková, Šikýřová.
Ostatní si vedli také velmi dobře, viz výsledky.


20.6.2015 pokračoval 3. kolem KPD mladšího žactva.

Vloženo 22.6.2015

Opět výborně si vedl náš závodník svěřenec trenérů Laďi Jaroše a Zdeňka Šimka - Jirka Blaha, který ani v tomto kole nenašel přemožitele v soutěži pětiboje.(60m,60mpř,dálka,800m,kriket). Další v pořadí 4. kolo čtyřboje (60m, 150m, výška, koule) se uskuteční v neděli 13.9.2015 na našem atletickém stadionu v Humpolci od 10 hod.
Výsledky 3.kola najdete na webu KAS Vysočina.
Díky ! M. Krpálek


Odznak zdatnosti Humpolec

Vloženo 11.6.2015

V pondělí 8.6.2015 proběhlo na našem stadionu krajské kolo Odznaku všestranosti olympijských vítězů v sedmiboji, jehož organizátorem byla ZŠ Hradská a česká olympijská a.s. Vynikajícího úspěchu mezi školáky kraje Vysočina dosáhl žák ZŠ Hradská a člen našeho atletického oddílu - JIŘÍ BLAHA, který obsadil 2.místo a postoupil do republikového finále které se uskuteční 11.a 12.9.2015 na stadionu "Juliska" v Praze. Výborně si vedla i další naše atletka ANIČKA NEKOLOVÁ, která skončila ve své kategorii na 3.místě.
Oběma našim atletům blahopřejeme!
Kompletní výsledky na webu OVOV-krajské kolo Humpolec 8.6.2015.
Výsledky na webu KAS a ČAS.


KP Jihlava

Vloženo 11.6.2015

V neděli 7.6.2015 proběhl v Jihlavě KP jednotlivců kategorie dospělých, juniorů a dorostu. Z našich osmi přihlášených nás zastupovali pouze dva závodníci junior Dominik Šimáček a dorostenka Adéla Křížová. Po slabších výkonech se oba umístili v prvé desítce ve svých disciplínách. Kde však zůstalo dalších šest našich přihlášených závodníků? Váš přístup k závodu, v kterém si můžete zlepšit svůj nejlepší výkon je neomluvitelný. Je to neúcta k oddílu, jehož jste dobrovolně členy a neúcta ke všem, kteří se Vám ve svém volném čase věnují.
Výsledky na webu KAS a ČAS.


Přípravky Třebíč

Vloženo 11.6.2015

Ve stejný den, tedy 7.6. se uskutečnil 2.závod přípravek v Třebíči. Celá naše výprava nejmladších atletů zaslouží uznání za svoji bojovnost, kterou se v úmorném vedru na těchto závodech prezentovala. Velkou radost nám zejména přinesly výsledky ml.dívek - Lenka Krejčí 1.místo, Elen Holendová - 3.místo + navíc 1.místo štafety v sestavě Krejčí, Holendová, Nováková, Kotenová. Výborně si vedli i st.hoši - Tomáš Vincenc - 4.místo, Milan Kvasnička - 9.místo, stejně jako Kopicová v kategorii st.dívek. <>br Kompletní výsledky na viz, web KAS Vysočina. Další 3.závod přípravek se uskuteční u nás v Humpolci 21.6.2015 od 10 hod. Věříme, že se jej všichni zúčastníte a předvedete se tak svým rodičům a všem známým. Občerstvení bude zajištěno.Těšíme se s Vámi nashledanou.
Výsledky na webu KAS a ČAS.


Nejlepší úspěchy 2014


Běžecký pohár 2014

Běžecký pohár 2014

Bernhard cup 2014

Nejlepší úspěchy 2013


Nejlepší úspěchy 2012

Výsledky předvánočního halového pětiboje 2015

Výsledky 6.kola Běžeckého poháru - Humpolec

Bernard Cup 2015

Vrhačský trojboj Humpolec 2015

Závody přípravek Jihlava 27.9.2015

Výsledky přípravky Pacov 12.9.2015

Výsledky 3.kolo přípravky Humpolec

Výsledky přípravka - Třebíč 7.6.2015

Výsledky BHS Humpolec

Závody přípravek Velké Meziříčí 24.5.2015

Výsledky - 1. kolo krajského přeboru družstev mladšího žactva - Velké Meziříčí (17. 5. 2015)

Výsledky - 1. kolo KPD mužů, žen, juniorů, juniorek, dorostenců, dorostenek a staršího žactva - Třebíč (2. 5. 2015)

46.ročník přespolního běhu O pohár století - Pacov - Zámecký park 18.duben 2015

Běh Korunou za korunu Nové Město na Moravě 12.4.2015

BĚH LORENZOVÝMI SADY - Třebíč 4.4.2015

Lesní běh 2015




Zveme Vás na atletické závody v červnu 2015.

Vloženo 2.6.2015

Pozvánka zde


KPD ml.žactva

Vloženo 2.6.2015

Dne 31.května pokračoval KPD ml.žactva 2.kolem v Novém Městě na Moravě. Zde opět potvrdil svoji formu náš součastný nejlepší atlet mladší žák -Jiří Blaha, který dokázal ve třech disciplínách čtyřboje zvítězit (60m,150m,koule) a jednou byl třetí ve výšce, což mu již podruhé v letošní sezoně zajistilo celkové vítězství ve čtyřboji. David Pokorný si oproti 1.kolu o stupínek pohoršil a celkově skončil na pěkném 4.místě. (60m-3.místo,150m a výška 6.místo,koule-9.místo)z 24 závodníků. Naše tři děvčata-K.Horká(20),K.Krejčí (25), E Kvasničková (26), skončila tentokrát, až ve třetí desítce závodnic z 39 startujících.
Další 3.kolo proběhne 20.6.2015 v Jihlavě.(pětiboj-60mpř,dálka,60m,míček,800m).


První závod přípravek

Vloženo 28.5.2015

24.5.2015 proběhl za účasti 147 závodníků ve V.Meziříčí. Naší nejlepší závodnicí byla Lenka Krejčí v kategorii ml.dívek 2.místo z 31 startujících, Elen Holendová skončila na pěkném 4.místě,další skončili v druhé desítce. V kategorii hochů mladších(36 startujících) se našim závodníkům nedařilo-nejlepší byl Šimáček na 17.místě. V kategorii dívek starších(37 startujících) si nejlépe vedla Zuzka Kopicová,která skončila šestá, další závodnice (11.Ježová,13.Prokůpková). Nejlepší závodník v kategorii st.hochů (36 startujících) byl na 7.místě Tomáš Vincenc, další závodníci (13. Kvasnička Milan,16. Nousek Filip.) Dvě naše štafety na 4x60 m - ml.dívky a st.hoši obsadili 2.místo,starší dívky skončili na 3.místě. Bližší výsledky na webu KAS Vysočina.
Druhý závod přípravek proběhne 7.6.2015 v Třebíči.


2. kolo krajských soutěží družstev - juniorů,dorostu a staršího žactva

Vloženo 24.5.2015

23.května 2015 pokračovali krajské soutěže družstev - juniorů,dorostu a staršího žactva 2.kolem v Jihlavě. Nejúspěšnějším naší závodníkem byl tentokrát st.žák Jakub Eliáš, který zvítězil v hodu diskem, výborně si i vedl Vojta Jaroš 3.místo v běhu na 1500 m. Nedařilo se však našim st.žákyním na 60m, v disku, kouli. Velmi dobře si vedli naši dorostenci-zejména Petr Pejchal-2.místo na 110 m př.,Tadeáš Vašíček -4.místo v běhu na 100 m, Marek Štěpán 4.místo v kouli a disku,Jenda Staněk 5.místo v běhu na 400m stejně jako Václav Marhoun v dálce. Slušně si vedla i naše jediná dorostenka Adéla Křížová -6.místo na 100m, 7.místo v dálce. Škoda ,že se k závodům nedostavil náš nejúspěšnější atlet této kategorie Matěj Pekárek.
Bližší informace a výsledky na stánkách KAS Vysocina.
3.kolo pořádá opět Jihlava 27.6.2015.


1. kolo KPD mladšího žactva v pětiboji

Vloženo 24.5.2015

17.5.2015 proběhlo ve V. Meziříčí 1. kolo KPD mladšího žactva v pětiboji. Vynikajícího úspěchu dosáhli dva naši mladí atleti -Jiří Blaha výkonem obsadil 1.místo a David Pokorný krásné 3.místo v konkurenci 35 závodníků kraje Vysočina. Ondra Festa skončil v polovině startovního pole stejně jako Kristýna Krejčí v kategorii dívek.(47 závodnic). Kompletní výsledky najdete na webových stránkách KAS Vysočina nebo ČAS.
2. kolo (čtyřboj) pořádá Nové Město na Moravě -30.5.2015.


Krajské soutěže družstev - juniorů ,dorostu a staršího žactva

Vloženo 24.5.2015

V sobotu 2.5.2015 byl v Třebíči zahájeny krajské soutěže družstev - juniorů ,dorostu a staršího žactva. Naši závodníci si vedli víc než úspěšně . Starší žáci -Dan Šimek zvítězil ve vrhu koulí, Jakub Eliáš byl druhý v hodu diskem.Ostatní P.Šimáček, Cízler,Bendová se umístili do 8.místa. V kategorii dorostu dominoval Matěj Pekárek, který skončil ve výšce druhý a hodu oštěpem třetí. Do osmičky nejlepších se vešli ve svých disciplínách Štěpán Marek,Jan Staněk, Petr Pejchal, Pavel Jiříčný. Slušně si vedl i náš jediný junior- Dominik Šimáček, který obsadil 4.místo v oštěpu a 6.místo v kouli.
Další kolo se uskuteční 23.5.2015 v Jihlavě.